Copyright Koning Uitvaartverzorging

   “Een vertrouwde naam voor een stijlvolle uitvaart”


  Uitvaartverzorging      

  Oosterhout

  0162 499988

   www.uitvaartzorgkoning.nl       J.A. Koning

Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek en zo heeft ieder zijn eigen wensen. Wij bieden U de mogelijkheid om in ons wensformulier aan te geven wat Uw wensen zijn, zodat de nabestaanden en de uitvaartverzorger al het mogelijke zullen doen om uw laatste wensen te respecteren en dienovereenkomstig te handelen.

Nadat alle gegevens en wensen zijn ingevuld, kunt U het formulier ondertekend opsturen naar UitvaartzorgKoning. Indien wij de uitvaart mogen verzorgen en de wensen niet officieel bij een notaris zijn vastgelegd, zullen wij het formulier opnemen in ons beschermd wensendossier. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het doornemen van Uw wensformulier of voor een gesprek.

Waarom zou U niet uw eigen wensen met betrekking tot Uw eigen uitvaart vastleggen? Uiteraard kunt U ook een kopie van dit wensformulier geven aan een voor U belangrijk persoon.Wij kunnen U vrijblijvend een kostenopgave geven van de door uw gewenste uitvaart na invulling van het wensformulier. Na het volledig invullen van het wensformulier, zullen de nabestaanden het waarderen als ze weten wat Uw wensen zijn. Hiermee voorkomt U veel verdriet en ontlast U hen van vele zorgen. Wij sturen U het wensformulier na aanvraag kosteloos toe.

Uitvaartzorg
Bij overlijden
Nazorg
Inleiding
Bij overlijden
Codicil
Nazorg
Verzekering
Kontakt/Info
Links